Αλουμινίου

Η Φυσαρμόνικα Αλουμινίου αποτελεί την πρόταση μας για την κατασκευή πτυσσόμενων ανοιγόμενων πορτών και παραθύρων υψηλών προδιαγραφών με δύο ή περισσότερα φύλλα. Με τα προφίλ της σειράς κατασκευάζονται κουφώματα για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων σε κατοικίες καθώς και επαγγελματικούς χώρους, τα οποία διατηρούν το στοιχείο της εύκολης κυκλοφορίας, καθώς υπάρχει η δυνατότητα ανοίγματος όλων των φύλλων στο ένα ή και στα δύο άκρα, αφήνοντας στη μέση το άνοιγμα πλήρως εκμεταλλεύσιμο.

Το κάσωμα αποτελείται από προφίλ που κόβονται ίσια (90°), για εύκολη τοποθέτηση, ενώ τα προφίλ που το αποτελούν, πάνω και πλαϊνά, δέχονται ρεγουλατόρους, ώστε να έχουμε ακρίβεια στην τοποθέτηση. Ο κάτω οδηγός παράγεται σε δύο τύπους, έναν κανονικό με ύψος 44 mm, και ένα χαμηλό χωνευτό με ύψος μόλις 6,5 mm. Και οι δύο κάτω οδηγοί δέχονται το κεντρικό λάστιχο στεγάνωσης, ώστε όποιος και αν επιλεγεί να έχουμε άριστη προστασία, από νερό και αέρα.

Τα προφίλ για φύλλα είναι δύο. Ένα με πηχάκι που δέχεται διπλούς υαλοπίνακες από 18 – 22 mm, και ένα κλειστό με το οποίο κατασκευάζονται πολύφυλλα παντζούρια, με σταθερές αλλά και τις ρυθμιζόμενες περσίδες που διαθέτει στη γκάμα της η εταιρεία μας. Ο σχεδιασμός των προφίλ σε συνδυασμό με τα εξαρτήματα, επιτρέπει να κόβονται όλα τα φύλλα στο ίδιο πλάτος, με εύκολο και γρήγορο υπολογισμό της κοπής, χωρίς λάθη.

Όλα τα προφίλ συνεργάζονται με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα, όπως μεντεσέδες, ράουλα, σύρτες κλειδώματος, χειρολαβές κλπ., ενώ βάφονται εκτός από λευκά σε όλη τη γκάμα χρωμάτων RAL, καθώς και εξαιρετικής ποιότητας χρώματα ξύλου. Όλα τα προϊόντα βάφονται σύμφωνα με το πρότυπο QUALICOAT και τις προδιαγραφές της πρόσθετης επεξεργασίας για μεγαλύτερη αντοχή σε ιδιαίτερες διαβρωτικές συνθήκες SEASIDE CLASS.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τη δουλειά μας και επιλέξτε μας