Γυάλινες

Η γυάλινη φυσαρμόνικα είναι η πιο εύκαμπτη πρόταση για την κατασκευή προσόψεων καταστημάτων αλλά και εσωτερικών χώρων, δίνοντας λύση στις ποικιλόμορφες ανάγκες των σύγχρονων κτιρίων. Αποτελείται από σύστημα κινητών κρυστάλλινων φύλλων τα οποία μετακινούνται με ιδιαίτερη ευκολία, ελευθερώνοντας άμεσα το χώρο, όσο συχνά απαιτείται.

Το ειδικό σύστημα ράουλων και οδηγών στο πάνω μέρος του συστήματος είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην απαιτούνται οδηγοί ή σκάψιμο στο δάπεδο. Τα κινητά κρυστάλλινα φύλλα ασφαλίζουν μεταξύ τους με εσωτερική μηχανική κλειδαριά και πλαϊνούς πύρους. Το κάθε κινητό φύλλο αποτελείται από κρύσταλλο πάχους 10-20mm με μέγιστο μέγεθος 450cm x 130cm και βάρος που φτάνει έως 350kg.

Η φυσαρμόνικα γυάλινη πόρτα είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση της και κυρίως στο άνοιγμα και τη μετακίνηση των φύλλων για τη δημιουργία του επιθυμητού χώρου. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας ανοιγόμενου – συρόμενου – εκτρεπόμενου φύλλου σε οποιοδήποτε σημείο του συστήματος.

Διατίθενται σε φυσική ανοδίωση αλουμινίου, απεριόριστους χρωματισμούς, ηλεκτροστατική βαφή ή με επένδυση από ανοξείδωτο χαλκό και ξύλο ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο τον οποίο τοποθετούνται.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Glavas-Systems αναλαμβάνει τη μελέτη και σχεδίαση των συστημάτων φυσαρμόνικας γυάλινης πόρτας.Παράλληλα παρέχει τεχνική υποστήριξη, τηρώντας πάντοτε τις αυστηρότερες προδιαγραφές, με βασικό στόχο την ξεχωριστή ποιότητα και το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τη δουλειά μας και επιλέξτε μας