Γυάλινη Πόρτα με Τετράγωνη Κάσα

Μια άλλη εκδοχή της κλασικής οβάλ κάσας είναι η επιλογή που σας δίνεται από την εταιρία μας για τετράγωνη διατομή της κάσας. Ο ίδιος καινοτόμος σχεδιασμός, η ίδια τεχνική σφράγισης και το ίδιο φάσμα περαιτέρω επιλογών χρώματος.

Τα εξαρτήματα που φέρουν είναι και αυτά τετράγωνης διατομής για να ταιριάζουν, ενώ και εδώ παρέχεται η δυνατότητα ένδειξης κατειλημμένου πάνω στη κλειδαριά.

Χαρίστε βιομηχανικό σχεδιασμό, αυστηρές γραμμές στο χώρο σας επιλέγοντας τετράγωνη κάσα μαζί με κρύσταλλα ασφαλείας της αρεσκείας σας. Κανένας περιορισμός σε διαστάσεις και πάχος τοιχοποιίας έως 19cm.

Εσωτερικές Γυάλινες Πόρτες με Τετράγωνη Κάσα glavas aluminium pvc systemsΕσωτερικές Γυάλινες Πόρτες με Τετράγωνη Κάσα glavas aluminium pvc systemsΕσωτερικές Γυάλινες Πόρτες με Τετράγωνη Κάσα glavas aluminium pvc systemsΕσωτερικές Γυάλινες Πόρτες με Τετράγωνη Κάσα glavas aluminium pvc systemsΕσωτερικές Γυάλινες Πόρτες με Τετράγωνη Κάσα glavas aluminium pvc systemsΕσωτερικές Γυάλινες Πόρτες με Τετράγωνη Κάσα glavas aluminium pvc systems

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τη δουλειά μας και επιλέξτε μας