Γυάλινο Κάγκελο SB7060

Σύστημα στήριξης για γυάλινο κάγκελο, αποτελούμενο από λεπτό, διακριτικό προφίλ, ιδανικό για μικρά μπαλκόνια, αλλά και με τη δυνατότητα εύκολης προσαρμογής για να εγκατασταθεί σε μία ποικιλία από άλλες εφαρμογές. Τέλειο φινίρισμα, σύγχρονος σχεδιασμός, ανεμπόδιστη θέα, και παράλληλα στιβαρή κατασκευή υψηλών αντοχών, σύμφωνη με κάθε κανονισμό ασφαλείας.

To SB7060 είναι ένα σύστημα στερέωσης κρυστάλλων χωρίς κάθετες κολώνες υποστήριξης, που χρησιμοποιεί προφίλ αλουμινίου 70x60mm για την κατασκευή γυάλινου κάγκελου πάνω στο δάπεδο ή σε στηθαίο.

Στηρίζει κάθετο ομοιόμορφο υαλοπίνακα 10-12mm triplex ή triplex securit με διάφανη ή ή χρωματιστή μεμβράνη, χωρίς τρύπες και εγκοπές. Η αντικατάσταση των κρυστάλλων είναι εύκολη, χωρίς να δημιουργούνται φθορές στο δάπεδο ή στο ίδιο το σύστημα. Το ωφέλιμο ύψος του κρυστάλλου μπορεί να φθάσει έως τα 60cm, ενώ με τη προσθήκη ενισχυμένης κουπαστής ανοξείδωτης η βαρέου τύπου αλουμινίου (1,89Kg/m), μπορεί να φτάσει τα 100cm τελικό ύψος.

To τελείωμα του μπορεί να είναι είτε σκέτο γυαλί που έχει υποστεί ειδική λείανση, είτε κουπαστή αλουμινίου ή ανοιξείδωτη στην κορυφή. Η βάση μπορεί να καλυφθεί με δύο είδη καλύμματος: ένα οβάλ και ένα ορθογωνικής διατομής, τα οποία μπορούν να ανοδιωθούν (φυσική ανοδίωση ή απομίμηση inox σατινέ) καθώς και να βαφτούν σε οποιαδήποτε ηλεκτροστατική απόχρωση RAL.

Ένα εντυπωσιακό θέαμα δημιουργείται με την εφαρμογή ταινιών LED στο εσωτερικό της βάσης, με τις οποίες το φως που εκπέμπεται, διαχέεται από τις άκρες του υαλοπίνακα, ενώ η επιφάνειά διατηρεί την διαφάνειά του.

Γυάλινα Κάγκελα και Στηθαία SB7060 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινα Κάγκελα και Στηθαία SB7060 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινα Κάγκελα και Στηθαία SB7060 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινα Κάγκελα και Στηθαία SB7060 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινα Κάγκελα και Στηθαία SB7060 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινα Κάγκελα και Στηθαία SB7060 glavas aluminium pvc systems

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τη δουλειά μας και επιλέξτε μας