Γυάλινο Κάγκελο SB8010

Νέο σύστημα στερέωσης κρυστάλλου χωρίς κάθετες κολώνες από ισχυρό προφίλ αλουμινίου 80x100mm.

Eγκαθίσταται μονοκόμματο στο δάπεδο και είναι ικανό να στηρίξει υαλοπίνακα ύψους 100cm με πάχος 16 χιλιοστά τρίπλεξ ή τρίπλεξ securit. Η αντικατάσταση των κρυστάλλων είναι εύκολη χωρίς την πρόκληση ζημιών είτε στο δάπεδο, είτε στο ίδιο το σύστημα.

Το οβάλ προφίλ “U” στηρίζει τους υαλοπίνακες σε όλο το μήκος της δομής με τη χρήση ειδικών σκληρών λάστιχων και έχει επίσης την ικανότητα να ρυθμίζει την καθετότητα του γυαλιού.

Ο χρωματισμός των προφίλ διατίθεται σε ανοδίωση φυσικό αλουμίνιο και απομίμηση inox. Επίσης χρωματίζεται με ηλεκτροστατική βαφή σε άπειρες αποχρώσεις και ποιότητες όπως περλέ, σφυρήλατα, χρώματα ξύλου κτλ. έτσι ώστε να εναρμονίζεται σε κάθε απαιτητικό περιβάλλον.

Τα προφίλ αυτά είναι διαθέσιμα σε φυσική ανοδίωση και απομίμηση ανοξείδωτου σατινέ, ενώ μπορεί να βαφτεί σε οποιαδήποτε ηλεκτροστατική βαφή RAL. Τα καπάκια που καλύπτουν τις βάσεις εξωτερικά διατίθενται σε δύο μορφές,οβάλ ή ορθογωνικής διατομής.

Γυάλινα Κάγκελα και Στηθαία SB8010 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινα Κάγκελα και Στηθαία SB8010 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινα Κάγκελα και Στηθαία SB8010 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινα Κάγκελα και Στηθαία SB8010 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινα Κάγκελα και Στηθαία SB8010 glavas aluminium pvc systems

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τη δουλειά μας και επιλέξτε μας