Γυάλινο Κάγκελο U-Base

Θάλαμος εμφύτευσης κρυστάλλων σε μπετό από στιβαρό προφίλ αλουμινίου 113x48mm κράματος EN AW 6060-T66, το οποίο μπορεί να ανοδιωθεί. Ο ωφέλιμος θάλαμος που δημιουργεί είναι 110x28mm, χωρώντας κρύσταλλο ασφαλείας ή τρίπλεξ πάχους έως 22mm.

Το προφίλ ενσωματώνεται με το μπετό με τη χρήση ειδικών αγκίστρων που φέρει στις άκρες, τα οποία λειτουργούν και ως υποδοχείς για τα εξαρτήματα ευθυγράμμισης και σύνδεσης. Στο πάνω μέρος διαθέτει αφαιρούμενο καπάκι ώστε, με τη μέθοδο της κονσέρβας (απλό ξεχόνδρισμα χωρίς χρήση ειδικών εργαλείων), να μένει ανέπαφος ο θάλαμος κατά τη ρίψη του κονιάματος στον ξυλότυπο, κατά την οποία μπορεί εύκολα μπορεί να ευθυγραμμιστεί και να αλφαδιαστεί. Τα κρύσταλλα ασφαλίζονται στο θάλαμο με ελαστικά παρεμβύσματα και ελαστομερή ριτίνη οι οποίες επιτρέπουν σταθερότητα, εύκολη απομάκρυνση σε περίπτωση θραύσης, αλλά και άψογη συμπεριφορά στις εναλλασσόμενες θερμοκρασιακές μεταβολές.

Διατίθεται σε ράβδους 6 μέτρων το οποίο συνδέεται διαδοχικά με ειδικά διασυνδετικά εξαρτήματα που εφαρμόζονται στα άγκιστρα, ενώνοντας τα σε ευθείες και σε γωνίες.

Γυάλινα Κάγκελα και Στηθαία U-Base glavas aluminium pvc systemsΓυάλινα Κάγκελα και Στηθαία U-Base glavas aluminium pvc systemsΓυάλινα Κάγκελα και Στηθαία U-Base glavas aluminium pvc systemsΓυάλινα Κάγκελα και Στηθαία U-Base glavas aluminium pvc systems

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τη δουλειά μας και επιλέξτε μας