Πτυσσόμενες Πόρτες F2

Το F2 είναι ένα ευέλικτο σύστημα πτυσσόμενων πορτών σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Η ευελιξία του συστήματος προέρχεται κατ’αρχήν από τον απεριόριστο αριθμό φύλλων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, καθώς και στο ότι κάθ’ ένα από αυτά μπορεί να απομονωθεί από τα υπόλοιπα και να επανατοποθετηθεί κάπου αλλού ή να αποθηκευτεί σ’ έναν απομακρυσμένο χώρο (ουσιαστικά ένας χώρος parking των φύλλων).

Είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα οποιουδήποτε είδους, από προσόψεις καταστημάτων, μέχρι περιμετρικές κατασκευές κλεισίματος πέργκολας, διαχωριστικό επαγγελματικών χώρων, αίθριων, ουσιαστικά οποιοσδήποτε χώρος χρειάζεται διαχωρισμό κατά περίσταση.

Το σύστημα F2 της Salinox διαθέτει προφίλ αλουμινίου σε κάθε πόρτα, η οποία ακινητοποιείται και κλειδώνει με κλειδαριές ή σύρτες δαπέδου. Μπορούν επίσης να προσαρμοστούν λαμβάνοντας υπόψιν την μορφολογία του πατώματος και όποιες άλλες ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης. Η κίνηση των πορτών γίνεται εύκολα, καθώς τα ράουλα κινούνται σ’ έναν οδηγό τοποθετημένο στην οροφή. Μπορούν να παρκάρουν σ’ έναν προεπιλεγμένο χώρο, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον οδηγός δαπέδου. Κάθε πάνελ είναι αυτόνομο, δηλαδή, ανεξάρτητα διαχειρίσιμο, κάτι που του επιτρέπει να περιστραφεί και να οδηγηθεί στον χώρο αποθήκευσής του. Κάθε πάνελ μπορεί επίσης να διαμορφωθεί ως ανοιγόμενη/εκτρεπόμενη πόρτα, ώστε να λειτουργήσει σαν είσοδος.Τα προφίλ αλουμινίου μπορούν να βαφτούν με χρώμα από μια μεγάλη γκάμα: φυσική ανοδίωση και απομίμηση inox, καθώς επίσης και με ηλεκτροστατική βαφή, διαλέγοντας από μια ανεξάντλητη γκάμα χρωμάτων και υφών.

Η στεγάνωση μεταξύ των πορτών επιτυγχάνεται με διαφανή πολυκαρβονικά ή αλουμινένια εξαρτήματα, ενώ η στεγάνωση μεταξύ των πορτών και του τοίχου επιτυγχάνεται με κάθετα εξαρτήματα αλουμινίου τα οποία φέρουν συνθετικό μονωτικό βουρτσάκι 13mm, ώστε να μονώσουν μικρά κενά και να μεγιστοποιήσουν την συνολική μόνωση και υδατοστεγανότητα.
Το μέγεθος των πορτών φτάνει μέχρι τα 120cm σε πλάτος και τα 300cm σε ύψος. Κάθε πάνελ φέρει κρύσταλλο 10mm ασφαλείας (ή 5+4mm τρίπλεξ ασφαλείας) χωρίς τρύπες ή εγκοπές – μια παντενταρισμένη τεχνική στήριξης κρυστάλλων από την Salinox (αριθμός πατέντας Νο. 1004694).

Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F2 glavas aluminium pvc systems

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τη δουλειά μας και επιλέξτε μας