Πτυσσόμενες Πόρτες F3

Το σύστημα πτυσσόμενων πορτών F3 της Salinox αποτελείται από πάνελ διπλών κρυστάλλων με πλαίσιο. Το F3 είναι το ίδιο ευέλικτο με το F2, αλλά είναι σχεδιασμένο να φέρει παχύτερα διπλά κρύσταλλα ασφαλείας για επιπρόσθετη μόνωση και αντοχή σε πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

Οποιοσδήποτε αριθμός πλαισιομένων πάνελ μπορεί να εγκατασταθεί, και καθένα από αυτά μπορεί να επανατοποθετηθεί αλλού και να αποθηκευτεί σε απομακρυσμένο χώρο.

Είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα όπου η επιπλέον αντοχή και ασφάλεια ενδέχεται να είναι ζήτημα, όπως εξωτερικούς χώρους καταστημάτων και εκτεθειμένους χώρους που ίσως χρειάζονται να ασφαλιστούν (όπως π.χ. μπαλκόνια). Τα πάνελ, τα οποία βρίσκονται αναρτημένα και κινούνται κατά μήκος ενός οδηγού, χρησιμοποιούν ράουλα βαρέως τύπου, επιτρέποντας εύκολη, ομαλότατη κίνηση και σταθερότητα, παρά το βάρος της γυάλινης πόρτας. Δεν χρησιμοποιούνται οδηγοί δαπέδου, ενώ τα πάνελ ακινητοποιούνται και ασφαλίζονται με κλειδαριές και σύρτες.

Η στεγάνωση μεταξύ των πορτών επιτυγχάνεται με λάστιχα, ενώ η στεγάνωση μεταξύ των πορτών και των τοίχων γίνεται με βούρτσα. Τα οριζόντια προφίλ, πάνω και κάτω, είναι εξοπλισμένα με μονωτικά βουρτσάκια 18mm ώστε να καλύπτουν ακόμα μικρότερα κενά και να μεγιστοποιούν τη μόνωση και την υδατοστεγανότητα της κατασκευής.

Τα μεγέθη των πορτών φτάνουν μέχρι τα 120cm σε πλάτος, και τα 300cm σε ύψος. Το F3 χρησιμοποιεί διπλό κρύσταλλο προκειμένου να παρέχει καλύτερη μόνωση, το οποίο μπορεί να είναι ασφαλείας ή τρίπλεξ, και μέχρι τα 23mm σε πάχος.

Η ανοιγόμενη πόρτα παρέχεται με ή χωρίς μηχανισμό επαναφοράς δαπέδου. Κάθε ενδιάμεσο πάνελ μπορεί να μετατραπεί σε πόρτα ανοιγόμενη/εκτρεπόμενη κατά παραγγελία, με την προσθήκη του αντίστοιχου μηχανισμού οροφής. Αυτές οι πόρτες μπορούν να είναι μονόφυλλες, αλλά και δίφυλλες.

Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F3 glavas aluminium pvc systems

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τη δουλειά μας και επιλέξτε μας