Πτυσσόμενες Πόρτες F4 Elite

To F4 Elite είναι η εξελιγμένη έκδοση του F4, του συστήματος πτυσσόμενων πορτών σχεδιασμένο για χώρους με αισθητικές και πρακτικές απαιτήσεις. H F4 Elite προσφέρει ακόμα καλύτερη ηχομόνωση και χαμηλότερη θερμική διαπερατότητα απο την F4, με σχεδιαστικές προσαρμογές στο άνω και κάτω οριζόντιο προφίλ του πάνελ.

Με ανεξάρτητα, αυτόνομα και μετακινήσιμα πλαισιωμένα πάνελ, με διπλό κρύσταλλο για αυξημένη μόνωση, και πολυάριθμες μικρές σχεδιαστικές πρωτοτυπίες, το F4 Elite είναι ιδανικό για χώρους όπου η ηχομόνωση και η θερμομόνωση είναι κρίσιμα ζητήματα – όπως χώρους κοντά σε δρόμους με κίνηση, νυχτερινά κέντρα, γραφεία, ωδεία και βιβλιοθήκες.

Με οικολογικό σχεδιασμό και δυνατότητα μεγάλης εξοικονόμησης ενέργειας, το F4 Elite της Salinox, μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον δείκτη ενεργειακής απόδοσης ενός κτιρίου.

Οι πόρτες έχουν σχεδιαστεί να δημιουργούν θάλαμο 38mm, ικανό να υποδεχτεί διπλή υάλωση συνολικού πάχους 34mm. Μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη λύση είναι η επιλογή της τοποθέτησης περσίδων ανάμεσα στα κρύσταλλα. Τα κάθετα προφίλ έχουν σχεδιαστεί ώστε να κλειδώνουν μεταξύ τους με αρσενικά και θηλυκά προφίλ, κλείνοντας όλα τα ενδιάμεσα κενά, και με επιπλέον ελαστικά ώστε να εξασφαλιστεί ένα απόλυτο αεροστεγές αποτέλεσμα. Στα δε οριζόντια προφίλ, η στεγάνωση επιτυγχάνεται με λάστιχα που ασφαλίζουν στο άνω και κάτω μέρος της κατασκευής όταν κατεβάζουμε τους σύρτες. Μεταξύ του περιβάλλοντα τοίχου και των πάνελ, εγκαθίσταται ένα επιπλέον προφίλ αλουμινίου, για ακόμα καλύτερη μόνωση και ένα καλύτερό αισθητικά αποτέλεσμα.

To άθροισμα αυτών, καθώς και άλλων, σχεδιαστικών προδιαγραφών, καταλήγει σε έναν τελικό συντελεστή μετάδοσης θερμότητας 1.92W/m2K.

Κάθε πάνελ είναι αυτόνομο και ο συνολικός αριθμός που μπορεί να εγκατασταθεί είναι ουσιαστικά απεριόριστος. Οποιαδήποτε ενδιάμεση πόρτα μπορεί να μετατραπεί σε συρόμενη, ή ανοιγόμενη πόρτα κατά παραγγελία, με την προσθήκη προφίλ 105mm που εσωκλείει τον μηχανισμό. Οι συρόμενες πόρτες κλειδώνουν με σύρτες τοποθετημένους στα κάθετα προφίλ, για εύκολο κλείδωμα – χωρίς να χρειάζεται να σκύψουμε.

Η κίνηση των πορτών είναι αθόρυβη και ομαλή, καθώς κινούνται κατά μήκος οδηγού στερεωμένου στην οροφή, οι οποίοι μπορούν να παρκάρουν σε μια προκαθορισμένη και απομακρυσμένη θέση, χωρίς την ανάγκη επιπλέον οδηγού δαπέδου.

Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 Elit glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 Elite glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 Elite glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 Elite glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 Elite glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 Elite glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 Elite glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 Elite glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 Elite glavas aluminium pvc systems

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τη δουλειά μας και επιλέξτε μας