Πτυσσόμενες Πόρτες F4

To F4 της Salinox είναι ένα εξελιγμένο σύστημα πτυσσόμενων πορτών, σχεδιασμένο για χώρους με αισθητικές και πρακτικές απαιτήσεις. Για τον σχεδιασμό του, η ηχομόνωση και η χαμηλή θερμική διαπερατότητα ήταν πρωτεύουσες προς κάλυψη ανάγκες.

Με ανεξάρτητα, αυτόνομα και μετακινήσιμα πλαισιωμένα πάνελ, με διπλό κρύσταλλο για αυξημένη μόνωση, και πολυάριθμες μικρές σχεδιαστικές πρωτοτυπίες, το F4 είναι ιδανικό για χώρους όπου η ηχομόνωση και η θερμομόνωση είναι κρίσιμα ζητήματα – όπως χώρους κοντά σε δρόμους με κίνηση, νυχτερινά κέντρα, γραφεία, ωδεία και βιβλιοθήκες.

Οι πόρτες έχουν σχεδιαστεί να δημιουργούν θάλαμο 38mm για διπλό γυαλί, συνολικού πάχους υάλωσης 35mm. Μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη λύση είναι η επιλογή της τοποθέτησης περσίδων ανάμεσα στα κρύσταλλα.

Τα κάθετα προφίλ έχουν σχεδιαστεί ώστε να θηλυκώνουν μεταξύ τους με αρσενικά και θηλυκά προφίλ, κλείνοντας όλα τα ενδιάμεσα κενά, και με επιπλέον ελαστικά ώστε να εξασφαλιστεί ένα απόλυτο αεροστεγές αποτέλεσμα. Στα δε οριζόντια προφίλ, η στεγάνωση επιτυγχάνεται με ειδικά συνθετικά μονωτικά βουρτσάκια. Μεταξύ του περιβάλλοντα τοίχου και των πάνελ, εγκαθίσταται ένα επιπλέον προφίλ αλουμινίου, για ακόμα καλύτερη μόνωση και ένα καλύτερό αισθητικά αποτέλεσμα.

Κάθε πάνελ είναι αυτόνομο και ο συνολικός αριθμός που μπορεί να εγκατασταθεί είναι ουσιαστικά απεριόριστος. Οποιαδήποτε ενδιάμεση πόρτα μπορεί να μετατραπεί σε ανοιγόμενη/εκτρεπόμενη πόρτα κατά παραγγελία, με την προσθήκη προφίλ 105mm που εσωκλείει τον μηχανισμό. Οι συρόμενες πόρτες κλειδώνουν με σύρτες τοποθετημένους στα κάθετα προφίλ στο ύψος της μέσης, για εύκολο κλείδωμα.

Η κίνηση των συρόμενων φύλλων είναι αθόρυβη και ομαλή, καθώς κινούνται κατά μήκος οδηγού στερεωμένου στην οροφή, και μπορούν να αποθηκευτούν σε μια προκαθορισμένη και απομακρυσμένη θέση, χωρίς την ανάγκη επιπλέον οδηγού δαπέδου.

Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F4 glavas aluminium pvc systems

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τη δουλειά μας και επιλέξτε μας