Πτυσσόμενες Πόρτες F6

Το σύστημα πτυσσόμενων πορτών F6 της Salinox, είναι σχεδιασμένο για όσους χρειάζονται ένα μίνιμαλ και κομψό σχέδιο στις όψεις και το εσωτερικό του κτίσματος. Το μέγεθος των πάνελ και οι σχετικές διαστάσεις τους είναι τέτοιες που μεγιστοποιούν την χρήση του κρυστάλλου, ενώ την ίδια στιγμή τηρούν όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας για μια εγκατάσταση.

Με κύριο χαρακτηριστικό την ευελιξία του, το F6 είναι ιδανικό για προσόψεις καταστημάτων και τον διαχωρισμό εσωτερικών χώρων. Μπορεί να εγκατασταθεί με τη δυνατότητα να λειτουργεί σε διαφορετικά ύψη, ανάλογα με την τοπολογία και τις απαιτήσεις κάθε ξεχωριστής εγκατάστασης. O αναρτημένος οδηγός έχει διαστάσεις 60x 53mm και τα οριζόντια προφίλ στήριξης του υαλοπίνακα έχουν ύψος 54 mm. Το μέγιστο ύψος που μπορεί να φτάσει το κάθε φύλλο είναι 250 cm, με μέγιστο πλάτος 100 cm. Τα φύλλα κινούνται ακούραστα και αθόρυβα στον αναρτημένο οδηγό, ασφαλίζουν στο δάπεδο με σύρτες ή κλειδαριές και παρκάρονται στο σημείο που έχουμε επιλέξει χωρίς τη χρήση οδηγού στο δάπεδο.

Οι διαστάσεις των υαλοπινάκων είναι 10mm ασφαλείας ή (5+4)mm ασφαλείας-τρίπλεξ. Η στεγανοποίηση των κενών μεταξύ των υαλοπινάκων, αλλά και του κενού που δημιουργείται ανάμεσα στο ακριανό γυαλί και τον τοίχο, επιτυγχάνεται με διάφανα ή αλουμινένια προφίλ. Στις άνω και κάτω μπάζες αλουμινίου επιδέχεται προσθήκη από ειδικό βουρτσάκι διαφόρων μεγεθών. Όπως κάθε προφίλ της Salinox, τα προφίλ και τα αξεσουάρ αλουμινίου που χρησιμοποιούνται στο F6 είναι διαθέσιμα σε φυσική ανοδίωση αλουμινίου, απομίμηση inox, μια ποικιλία RAL χρωμάτων της επιλογής σας, καθώς και επιστρώσεις, χρώματα ξύλου και πλήθος άλλων υφών και χρωματικών επιλογών.

Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F6 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F6 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F6 glavas aluminium pvc systems

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τη δουλειά μας και επιλέξτε μας