Πτυσσόμενες Πόρτες F7

Το πτυσσόμενο σύστημα Salinox F7 προσφέρει στον χρήστη όσα απαιτούνται για την εγγύηση ενός αρχιτεκτονικά, στατικά και αισθητικά ικανοποιητικού αποτελέσματος.

Το πλεονέκτημα που χαρακτηρίζει αυτό το σύστημα είναι το λεπτό προφίλ των πάνελ που συγκρατούν τα κρύσταλλα, αλλά και η δυνατότητά τους να υποστηρίξουν μεγαλύτερες σε ύψος γυάλινες επιφάνειες. Το F7 ενδείκνυται λοιπόν για όψεις και χωρίσματα επαγγελματικών χώρων, για προσόψεις εμπορικών καταστημάτων, καθώς και για όψεις πέργκολας και αίθριων, όπου ένα κομψό αλλά και επιβλητικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι επιθυμητό.

Τα πάνελ του συστήματος F7 της Salinox, φέρουν λεπτά προφίλ αλουμινίου: 54mm για το πάνω οριζόντιο προφίλ και 105mm για το κάτω. Οι διαστάσεις τους μπορούν να φτάσουν τα 100cm σε μήκος και τα 280cm σε ύψος. Όπως και όλα τα άλλα συστήματα, οι γυάλινες επιφάνειες δεν φέρουν τρύπες ή εγκοπές, καθώς χρησιμοποιούν την πατενταρισμένη μέθοδο συγκράτησης υαλοπινάκων της Salinox (No. 1004694).

Η στεγάνωση επιτυγχάνεται καλύπτοντας τα κενά μεταξύ των πάνελ, όπως και τα κενά μεταξύ των πάνελ και του περιβάλλοντα τοίχου με διαφανή πολυκαρβονικά ή αλουμινένια εξαρτήματα. Τα άνω και κάτω οριζόντια προφίλ μπορούν να δεχτούν επιπλέον επένδυση με ειδικά μονωτικά βουρτσάκια διαφόρων μεγεθών.

Η κίνηση των πάνελ γίνεται αθόρυβα και χωρίς κόπο, καθώς κινούνται σε οδηγούς στερεωμένους στο ταβάνι. Μπορούν να αφαιρεθούν, να μετακινηθούν και να αποθηκευτούν σε προεπιλεγμένο χώρο, και όπως με κάθε άλλο σύστημα, μπορούν να μετατραπούν σε ανοιγόμενες πόρτες κατά παραγγελία, για την δημιουργία εισόδων.

Όπως κάθε προφίλ της Salinox, τα προφίλ και τα αξεσουάρ αλουμινίου που χρησιμοποιούνται στο F είναι διαθέσιμα σε φυσική ανοδίωση αλουμινίου, απομίμηση inox, μια ποικιλία RAL χρωμάτων της επιλογής σας, καθώς και επιστρώσεις, χρώματα ξύλου και πλήθος άλλων υφών και χρωματικών επιλογών.

Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F7 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F7 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F7 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F7 glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες F7 glavas aluminium pvc systems

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τη δουλειά μας και επιλέξτε μας