Πτυσσόμενες Πόρτες FB-CR

H σειρά FB της Salinox είναι μια διαφορετική οικογένεια πτυσσόμενων πορτών, σχεδιασμένη για εκτεθειμένους χώρους, όπως μπαλκόνια και ταράτσες, για την προστασία τους από δύσκολες καιρικές συνθήκες και εύκολη χρήση.

Τα κρύσταλλα ασφαλείας και οι κλειδαριές εγγυώνται την ασφάλεια και την προστασία του χώρου, ενώ ο λιτός, μίνιμαλ σχεδιασμός, δίνει τη δυνατότητα ανεμπόδιστης θέας – που τέτοιοι χώροι χρειάζονται συχνά.

Το σύστημα γυάλινων πτυσσόμενων πορτών FB-CR κινείται σε έναν ρυθμιζόμενο οδηγό εδάφους που μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε μεταλλική, ξύλινη επιφάνεια, ή μπετό, εξασφαλίζοντας εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Στο δάπεδο τοποθετείται υδροσυλλέκτης, εξασφαλίζοντας ομαλή απορροή των ομβρίων. Τα φύλλα έχουν τη δυνατότητα να κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους, διαμορφώνοντας το χώρο κατά τις επιλογές σας, ενώ μπορούν να αποθηκευτούν στο πλάι χωρίς χρήση επιπλέον οδηγού και μεταλλικού δοκού εκτροπής, ελευθερώνοντας τελείως το άνοιγμα σας.

Οι διαστάσεις των πάνελ κυμαίνονται, φτάνοντας το μέγιστο των 75cm σε πλάτος, και τα 200cm σε ύψος. Η γυάλινες επιφάνειες είναι είτε ασφαλείας, είτε τρίπλεξ (5+4mm), χωρίς τρύπες ή εγκοπές – όπως με όλα τα συστήματα της Salinox.

Η στεγάνωση στην FB-CR επιτυγχάνεται καλύπτοντας τα κενά μεταξύ των πάνελ με διαφανή πολυκαρβονικά εξαρτήματα. Τα άνω και κάτω οριζόντια προφίλ μπορούν να δεχτούν επιπλέον επένδυση με ειδικά μονωτικά βουρτσάκια διαφόρων μεγεθών

Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες FB-CR glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες FB-CR glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες FB-CR glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες FB-CR glavas aluminium pvc systems

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τη δουλειά μας και επιλέξτε μας