Πτυσσόμενες Πόρτες FB-FR

Το σύστημα FB-FR είναι στα περισσότερα σημεία όμοιο με το FB-CR. Σε αντίθεση με το FB-FR, οι γυάλινες επιφάνειες στο FB-FR, είναι πλαισιωμένες για επιπλέον μόνωση και ασφάλεια – και εκεί τελειώνουν οι διαφορές. Η θέα που παρέχεται μπορεί να μην είναι ανεμπόδιστη όπως με το FB-CR, αλλά η παρουσία του πλαισίου γύρω από τις γυάλινες επιφάνειες αποτελούν εγγύηση για μία κατασκευή με καλύτερη μόνωση και ισχυρότερη αντοχή.

Το σύστημα γυάλινων πτυσσόμενων πορτών FB-FR κινείται σε έναν ρυθμιζόμενο οδηγό εδάφους που μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε μεταλλική, ξύλινη επιφάνεια, ή μπετό, εξασφαλίζοντας εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Στο δάπεδο τοποθετείται υδροσυλλέκτης, εξασφαλίζοντας ομαλή απορροή των ομβρίων.

Τα φύλλα έχουν τη δυνατότητα να κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους, διαμορφώνοντας το χώρο κατά τις επιλογές σας, ενώ μπορούν να αποθηκευτούν στο πλάι χωρίς χρήση επιπλέον οδηγού και μεταλλικού δοκού εκτροπής, ελευθερώνοντας τελείως το άνοιγμα του χώρου.

Οι διαστάσεις των πάνελ κυμαίνονται, φτάνοντας το μέγιστο των 75cm σε πλάτος, και τα 200cm σε ύψος. Η γυάλινες επιφάνειες είναι είτε ασφαλείας, είτε τρίπλεξ (5+4mm), χωρίς τρύπες ή εγκοπές – όπως με όλα τα συστήματα της Salinox.

Η στεγάνωση στην FB-FR επιτυγχάνεται καλύπτοντας τα κενά μεταξύ των πάνελ κάθετα αρσενικά και θηλυκά προφίλ, τα οποία με τη σειρά τους φέρουν λάστιχα στεγάνωσης για καλύτερη μόνωση. Τα άνω και κάτω οριζόντια προφίλ είναι επενδεδυμένα με ειδικά μονωτικά βουρτσάκια διαφόρων μεγεθών για την πλήρη κάλυψη των μικρότερων κενών.

Γυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες FB-FR glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες FB-FR glavas aluminium pvc systemsΓυάλινες Πτυσσόμενες Πόρτες FB-FR glavas aluminium pvc systems

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τη δουλειά μας και επιλέξτε μας